+31 (0)13 - 203 66 16 Proeflopen Offerte Webshop

Watts Footwear verkoopt gelimiteerde oplage voor KiKa

Mariska van Putten versiert medische schoenen voor een gezellige OK

Mariska van Putten, de inmiddels bekende medische klompentekenaar, heeft speciaal voor Watts Footwear een gelimiteerde oplage medische klompen voorzien van een uniek ontwerp. De medische schoenen worden door Watts Footwear verkocht. De opbrengst komt volledig ten goede aan KIKA.

Help KIKA met aankoop van Watts 

Mariska: “Een collega liep op de medische schoenen van Watts Footwear. Zij had een foto van haar beschilderde schoenen ingestuurd naar Watts en zo is de bal gaan rollen. Super leuk dat een bedrijf als Watts Footwear mee wil doen aan een actie voor KIKA, dus ik zei meteen ja.”

Toen Mariska de actie begon had ze als streefbedrag 200 euro. “Daar zit ik nu al dik overheen, dus iedere euro die ik krijg voor deze exemplaren is mooi meegenomen. Ik sponsor KIKA al jaren omdat ik werk in een ziekenhuis waar een kinderziekenhuis aan is verbonden. Er is bijna niemand meer die niet iemand kent met kanker in zijn omgeving.”

“Alle schoenen worden met de hand versierd en zijn dus écht uniek”

De unieke Watts paren met tekeningen van huisdieren, ijsjes, sneakers, muzieknoten, draken en leeuwen zijn behandeld met een vaatwasserbestendig lijmlaagje. “We trappen vaak de OK deur open en ze worden regelmatig gewassen dus ze moeten wel tegen een stootje kunnen.”

Koop een uniek paar Watts

Stel je vraag aan Watts Footwear

Aanhef *

Direct contact

Je kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

+31 (0)13 - 203 66 16kom proeflopen

Comfortabele, hygiënische, veilige én mooie schoen!

 
De perfecte werkschoen
+31 (0)13 - 203 66 16 Contact