+31 (0)13 - 203 66 16 Proeflopen Offerte Webshop

Ontdek onze revolutionaire schoenen

Alle voordelen op een rij

Door slimme technologieën zijn wij erin geslaagd om comfort en hygiëne samen te brengen in één schoen! Alle voordelen van onze medische schoenen en werkschoenen op een rij:

‘Draagcomfort is zeer belangrijk in mijn beroep met veel staand werk’

Comfort

Door de aparte dames- en herenmodellen, het soepele materiaal en de keuze uit 4 verschillende uitneembare inlegzolen heeft Watts Footwear voor iedereen de perfecte pasvorm. In onze schoenen passen ook gepersonaliseerde inlegzolen zoals steunzolen.

 ‘De sneakers die ik nu altijd op m’n werk draag, worden niet meer schoon’

Hygiëne

De in de schoen geïnjecteerde Microban-additieven zorgen ervoor dat bacteriën binnen 5 uur worden gedood. Door deze additieven hoef je de schoenen niet op hoge temperatuur te wassen; thuis in de wasmachine op 40 graden worden ze net zo schoon. De additieven blijven gedurende de gehele levensduur van de schoen werkzaam.

Onze schoenen zijn glad en goed te reinigen en voldoen aan de voorschriften van de infectiepreventie. 

Een ingebouwde RFID-chip zorgt voor de logistieke controle bij het wasproces, ongeacht of dat in- of extern gebeurt. Het systeem zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen paar schone schoenen terugkrijgt.

 ‘Er zijn vaak natte vloeren door regelmatig dweilen’

Veiligheid

Onze schoenen zijn antislip en antistatisch conform de CE EN 20347 SRA-norm.

‘Het oog wil ook wat’

Design

Ondanks dat de schoenen moeten voldoen aan onze voorwaarden voor comfort, hygiëne en veiligheid is het ons toch gelukt om er ook een mooie schoen van te maken. Watts Footwear is winnaar van de Designer Award (GIO) in de categorie ergonomie. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren.

Onderzoek naar functionaliteit en comfort 

Om te zorgen dat onze (medische) werkschoenen zo comfortabel mogelijk zitten, hebben we onderzoek verricht naar drukpunten op de voet. Onderstaande afbeeldingen laten zien dat onze schoen het meeste comfort biedt.

Stel je vraag aan Watts Footwear

Aanhef *

Direct contact

Je kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

+31 (0)13 - 203 66 16kom proeflopen

Comfortabele, hygiënische, veilige én mooie schoen!

 
De perfecte werkschoen
+31 (0)13 - 203 66 16 Contact