+31 (0)13 - 203 66 16 Proeflopen Offerte Webshop

Watts medische schoen scoort een 8

Feedback van 200 testpersonen

Begin van dit jaar benaderden we zo’n 200 personen werkzaam in diverse ziekenhuizen en klinieken in Nederland. Werkomgevingen waar hygiëne op de werkvloer én draagcomfort van het schoeisel van groot belang zijn. 

Watts Footwear 3 maanden op proef

Alle enthousiaste testers ruilden voor een periode van 3 maanden hun oude medische schoenen in voor een paar nieuwe Watts medische schoenen naar keuze: een open of gesloten model in de gewenste kleur en juiste maat. 

Feedback voor, tijdens en na de testperiode

In deze periode hebben onze testers drie enquêtes ingevuld. De eerste vóór de draagtest, de volgende tijdens de draagtest en de laatste enquête werd na de testperiode ingevuld. Ruim 85% van de testers is tevreden over de Watts medische klompen. 

Enkele van de vele lovende reacties:

"De schoenen zitten heerlijk door de perfecte pasvorm en zijn lekker licht. Ook fijn dat ze zo goed schoon te houden zijn.” "Na een dienst hard werken zijn mijn benen veel minder vermoeid dan voorheen.” "Ik ben zo blij dat ik eindelijk leuke, fleurige én lekker zittende klompen heb gevonden!”

Afname lichamelijke klachten

Zo’n 30% van de testgroep had voor de start van de draagtest last van lichamelijke ongemakken, zoals hielspoor, rug- of knieklachten. Na slechts 2 maanden gaf de helft van deze testers aan dat ze significante vermindering van hun klachten ervaarden na het dragen van de Watts schoenen.

Comfort en specifieke eisen

Uit de draagtest is gebleken dat ondersteuning en demping van de schoenen en comfort om lichamelijke klachten te voorkomen van groot belang is voor de testers. Daarbij moeten de schoenen ook voldoen aan de eisen die worden gesteld door de werkgever.

De meeste testers zullen ook als volgende medische schoen een paar Watts aanschaffen. En dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk om te horen!

Verbeterpunten

Natuurlijk hebben we ook feedback ontvangen over punten die we kunnen verbeteren aan onze medische schoenen. Hiermee zijn we uiteraard meteen aan de slag gegaan:

  1. In sommige gevallen hadden de gebruikers last van warme of zweet voeten. Hiervoor raden wij de Topline inlegzolen aan voor extra absorptie.
  2. Wat is er nu leuker dan gepersonaliseerde klompen? Binnenkort kun je kiezen voor een paar Watts met je eigen naam of een unieke print!
  3. In sommige gevallen was de standaard Watts schoenzool, ondanks de antislip SRA, aan de gladde kant. Voor deze gevallen werken we aan een hogere gradatie antislipzool: SRC. Deze anti-slipzool is uitermate geschikt voor een werkomgeving met nog vochtigere omstandigheden.  

Wil jij zelf ervaren hoe het is om onze medische schoenen dragen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Waarom je wegloopt met Watts

Bij Watts Footwear kies je niet zo maar een schoen...

  • Met onze werkschoenen heb je na je werkdag nergens pijn
  • Al heb je nog zoveel kilometers moeten lopen
  • Ze zijn heerlijk zacht en comfortabel
  • Je maakt ze heel gemakkelijk schoon
  • En ze fleuren je saaie werkkleding helemaal op

Revolutionaire technologie Ervaar het zelf

Stel je vraag aan Watts Footwear

Aanhef *

Direct contact

Je kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

+31 (0)13 - 203 66 16kom proeflopen

Comfortabele, hygiënische, veilige én mooie schoen!

 
De perfecte werkschoen
+31 (0)13 - 203 66 16 Contact